Akademik Kadromuz Genişliyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık Bölümü akademik kadrosuna Öğr. Gör. Muhammed Said Erdemonar katıldı

Güzel Sanatlar Fakültesi’nde öğrenci sayısı açısından en kalabalık üçüncü bölüm olan İç Mimarlık Bölümü, akademik kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Öğr. Gör. Muhammed Said Erdemonar’ın kadroya dâhil olmasıyla 16 öğretim elemanına ulaşan öğretim elemanı kadrosuyla İç Mimarlık Bölümü, farklı uzmanlık alanlarına sahip öğretim üyelerini içerisinde barındırma hedefine doğru hızla ilerliyor.

Bilgi Paylaşılarak Çoğaltılmalı

2023-2024 Bahar Dönemi itibariyle görevine başlayan Öğr. Gör. Muhammed Said Erdemonar, gelişen teknolojiler ile birlikte gelişim ve öğrenmenin sürekli devam ettiği mimarlık ve iç mimarlık dalında yenilik ve gelişimlere karşı açık olmanın mesleğin olmazsa olmazlarından olduğunu ifade etti. Ayrıca yeni görevine başlarken, öğrenmek ile mesleği öğretme aşamasında  yer almaktan oldukça mutlu olduğunu ekledi. Çeşitli üniversitelerde Öğretim Görevlisi olarak devam etmiş olan akademik kariyerini, Güzel Sanatlar Fakültesi’nin bir parçası olarak devam ettirecek olmaktan ve geleceğin iç mimarları, tasarımcıları olan öğrencilerle bilgiyi paylaşmak ve çoğaltmak üzere bir arada bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

Doktora Eğitimine Devam Ediyor

Muhammed Said Erdemonar, lisans eğitimini Mardin Artuklu Üniversitesi, Mimarlık Bölümü’nde fakülte birincisi olarak tamamladıktan sonra Dicle Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimine başladı. Yüksek Lisans öğrenimini tamamladıktan sonra ise Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Doktora eğitimine başladı. Bu süreçte farklı üniversitelerde öğretim görevlisi olarak görev aldı. Erdemonar, halen doktora eğitimine devam etmektedir.

Aramıza Hoş Geldiniz

Öğr. Gör. Muhammed Said Erdemonar’a İGÜ ailesi olarak hoş geldiniz diyor ve başarılı bir dönem diliyoruz.