Akademik Kadromuz Gelişmeye Devam Ediyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İngilizce) Bölümü akademik kadrosuna Öğr. Gör. Serenay İnceoğlu katıldı.
Güzel Sanatlar Fakültesi’nde bulunan iç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İngilizce) Bölümü akademik kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Öğr. Gör. Enver Tatlısu’nun kadroya dâhil olmasının ardından şimdi ise kadroya Öğr. Gör. Serenay İnceoğlu katıldı. Akademik kadroya dahil olan Öğr. Gör. Serenay İnceoğlu, yürüteceği derslerin dışında 2022-2023 eğitim öğretim yılının Güz dönemi boyunca Salı günleri 09.00 ile 11.00 saatleri arasında belirlenmiş olan danışmanlık saatlerinde de öğrencilerle buluşacak.

Lisans eğitimini 2019 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mimarlık Bölümü’nde tamamlayan Öğr. Gör. Serenay İnceoğlu, 2022 yılında “Mimarlık ve Sinema Arakesitinde Bir Yönetmenin Analizi: Wes Anderson” başlıklı tezini savunarak, yüksek lisansını Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Mimarlık Tarihi Programı’nda tamamlamıştır.

"Akademik kariyerime İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde devam etmekten çok mutluyum”

Akademiye büyük bir istekle başlayıp tutkuyla devam ettirdiğini ifade eden İnceoğlu, "akademik kariyerime, prestij ve yenilikçi bir vizyona sahip olan İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde devam etmekten çok mutluluk ve gurur duyuyorum" diyerek, heyecanını dile getirdi. Mesleği olan mimarlık ve İç Mimarlık disiplinlerini, tez çalışmasında önem verdiği sinema sanatıyla birleştirerek öğrencilere yeni bakış açıları kazandırmak ve bu anlamda katkıda bulunmak istediğini ifade eden İnceoğlu, “Aynı zamanda İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı İngilizce Bölümü’nde mesleki ve akademik anlamda kendimi geliştirme şansı bulduğum için de oldukça heyecanlıyım. Birlikte geçireceğimiz akademik süreçte öğrencilerime başarılar diliyorum”  sözleriyle mutluğunu ve sabırsızlığını dile getirdi.

Aramıza Hoş Geldiniz

İç Mimarlık, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İngilizce) Bölümlerine katkı sağlayacak olan Öğr. Gör. Serenay İnceoğlu’na İGÜ ailesi olarak hoş geldiniz diyor ve başarılı bir dönem diliyoruz.