Akademi Sanat - Karma Resim Sergisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) öğretim elemanlarının çalışmalarının sergilendiği Akademi Sanat - Karma Resim Sergisi açıldı.
Akademi Sanat - Karma Resim Sergisi 05 Şubat - 05 Mart 2020 tarih aralığıda Gelişim Sanat Galerisi'nde açık olacaktır.

Açılış, İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhan Aykaç, Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Yazgülü Karataş, İstanbul İl Emniyet Müdürü Yardımcıları, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçiner, İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Ganiz, Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları ve sanatseverlerin katılımıyla Gelişim Kule 4. Kat Gelişim Sanat Galerisi'nde gerçekleşti.

Akademik sanat- karma resim sergisi