Ahmet Bikiç, Bingöl Uluslararası Kısa Film Festivali'nin Yeni Direktörü!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İletişim ve Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi ve Yönetmen Ahmet Bikiç, bu yıl 24-27 Ekim 2023 tarihlerinde beşincisi gerçekleşecek olan Bingöl Uluslararası Kısa Film Festivali’nin direktörlüğünü üstlendi.

Bingöl Uluslararası Kısa Film Festivali'nde büyük bir heyecan yaşanıyor. İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İletişim ve Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi ve Yönetmen Ahmet Bikiç, festivalin direktörlük görevini üstlenerek organizasyona yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Bu gelişme, festival severler ve sinema tutkunları arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. Sinema dünyasında uzun yıllardır deneyim sahibi olan ve yönetmenlik anlamında önemli projelere imza atmış olan Sayın Bikiç’in, Bingöl Uluslararası Kısa Film Festivali'nde görev alacak olması, hem yerel hem de uluslararası sinema camiasında büyük bir beklenti yarattı.

Festivalin direktörlük görevini üstlenen Ahmet Bikiç, organizasyonun daha da büyümesini ve gelişmesini hedefliyor. Yaratıcı ve yenilikçi fikirleriyle dikkat çeken Bikiç, festival programını zenginleştirmek ve daha geniş bir kitleye ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor. Etkileyici filmler, ödüllü yönetmenlerin katılımı ve çeşitli sinema etkinlikleri ile festivalin daha da cazip hale getirilmesi planlanıyor.

5. Bingöl Uluslararası Kısa Film Festivali, her yıl düzenlenen ve kısa film sanatına odaklanan önemli bir etkinliktir. Festival, sinema tutkunlarına yeni yeteneklerin keşfedilmesi ve çeşitli kültürlerin bir araya gelmesi fırsatı sunmaktadır. Aynı zamanda, kısa filmlerin daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşması ve tanıtılması amacıyla da önemli bir platform sağlamaktadır.

5. Bingöl Uluslararası Kısa Film Festivali, Ahmet Bikiç'in direktörlüğünde düzenlenecek olan etkinliklerle sinemaseverlere unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Festivalin gelecek yıllarda daha da büyüyerek uluslararası arenada daha fazla tanınan bir etkinlik haline gelmesi bekleniyor. Bikiç'in sinema sektöründeki deneyimi ve vizyonu, festivalin daha da ileriye taşınmasını sağlayacak gibi görünüyor. Katılımcılar, bu yılki etkinlikte sürprizlerle dolu bir program ve etkileyici kısa filmlerle karşılaşmayı umut ediyor. Sinema tutkunları, bu heyecan verici etkinliği kaçırmamak için şimdiden takvimlerini işaretlemeye başladı.

5. Bingöl Uluslararası Kısa Film Festivali’ne başvuru yapmak için tıklayınız.