4.Junioshow Bebek ve Çocuk Giyim Genç Tasarımcılar Yarışması'nda derece

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencilerinden Kardelen Çetin ve Kübra Maden '4. Junioshow Bebek ve Çocuk Giyim Genç Tasarımcılar Yarışması'nda İlk 10'a girerek finale kaldılar.
BTSO (Bursa Ticaret ve Sanayi Odası) ve BEKSİAD (Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İş Adamları Derneği) tarafından düzenlenen ‘4.Junioshow Bebek ve Çocuk Giyim Genç Tasarımcılar Yarışması’nın teması “Dünya’yı keşfediyorum oyunla büyüyorum”.

Birinciye 10.000 TL, ikinciye 5.000 TL ve üçüncüye 2.500 TL para ödülünün yanı sıra yurt dışı tasarım bursu, çevrimiçi İngilizce eğitimi ve staj imkânları gibi ödüller sunan yarışmada; Kübra Maden 0-1 Yaş Bebek Giysi Ürünleri kategorisinde finale kalırken, Kardelen Çetin ise 1-10 yaş Çocuk Giysi Ürünleri kategorisinde finale kaldı.