Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi İç Mimarlık Bölüm Toplantısı Gerçekleşti!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi İç Mimarlık Bölüm toplantısı, İç Mimarlık Bölüm Başkan Vekili Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Balcıoğlu başkanlığında, bölüm öğretim üyelerinin katılımıyla, 26 Eylül Perşembe günü, saat 12.30’da, K Blok 12. Kat İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyeleri Odası’nda gerçekleşti.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi İç Mimarlık Bölüm toplantısı, bölüm akademik kadrosundaki tam zamanlı öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Amil Faruk GEZEN, Dr. Öğr. Üyesi Adem ÖZER, Dr. Öğr. Üyesi Naz KATIRCIOĞLU, Öğr. Gör. Minel KURTULUŞ, , Öğr. Gör. Muhammed Said ERDEMONAR, Arş. Gör. Başak LALE, Arş. Gör. Eliz MUTLU TEKAY’ın katılımı ile gerçekleşti. Toplantı, Dr. Öğr. Üyesi Gökhan BALCIOĞLU’in konuşmasıyla başladı.

Toplantıda ilk olarak 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi’nin değerlendirmesi yapıldı. Bölümde gerçekleştirilmesi planlanan projeler, proje derslerinin süreçleri, akademik danışmanlık saatleri, dersliklerdeki eksiklikler ve gerçekleştirilecek çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, yeni dönem için hedefler belirlendi. Ardından toplantıya katılan öğretim üyelerinin soru ve görüşleri alındı.

Toplantı, tüm öğretim üyelerinin yeni döneme ilişkin dilek ve temennilerinin paylaşılmasının ardından sona erdi.