Gastronominin kültürel kodları
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekan Yardımcısı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanlarından Doç. Dr. Murat Doğan’ın yazısı Hotel Restaurant ...
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi İletişim ve Tasarımı Bölüm toplantısı, bölüm akademik kadrosundaki Dr. Öğr. Üyesi Aslı Kasar, Dr. Öğr. Üyesi Funda Özbucak, Öğr. Gör. Ahmet Bikiç, Arş. Gör. Ayten Bengisu Cansever, Arş. Gör. Büşra Kılıç’ın katılımı ile gerçekleşti. Toplantı, Dr. Öğr. Üyesi Aslı Kasar’ın konuşmasıyla başladı.
Değerlendirme ve Yeni Hedefler
Toplantıda ilk olarak 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi’nin değerlendirmesi yapıldı. Bölümde gerçekleştirilen etkinlikler, sosyal sorumluluk projeleri, atölyeler ve yapılan akademik çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, yeni dönem için yeni hedefler belirlendi.
2023-2024 Bahar Dönemi başlangıcı öncesinde öğretim üyelerinin verecekleri derslerin izlencelerinin güncellenmesi, öğrencileri sektöre hazırlamak adına sektör temsilcilerinin konuk edileceği söyleşi etkinliklerinin arttırılarak bahar döneminde de devam ettirilmesi, öğrenci projelerinin yer alacağı sergilerin arttırılması, öğrencilerin uygulama alanında etkinliklerinin arttırılmasına yönelik olarak atölyeler düzenlenmesi planlandı.
Toplantının ikinci kısmında ise ders saatlerine uyulması, derslerin içeriklerine dikkat edilmesi, yoklama gibi konular üzerinde duruldu.
Toplantı, tüm öğretim üyelerinin yeni döneme ilişkin dilek ve temennilerinin paylaşılmasının ardından başarıyla sona erdi. Bu yeni dönemin bölümümüz ve öğrencilerimiz için verimli ve başarılı geçmesi dileğiyle.