10. Uluslararası Uşak Kısa Film Festivali GSF Desteğiyle Gerçekleşti!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan’ın yönetim kurulu üyesi olduğu 10. Uluslararası Uşak Kısa Film Festivali gerçekleşti.
10. Uluslararası Uşak Kısa Film Festivali, Uşak Üniversitesi, İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, apart Sanat Derneği ve Kadıköy Belediyesi ortaklığında, 13-19 Aralık tarihleri arasında gerçekleşti. Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan, festivalin yönetim kurulunda yer aldı. 13-16 Aralık tarihlerinde Uşak’ta, 17-19 Aralık tarihlerinde İstanbul, Kadıköy’de gösterimleri gerçekleşen festivalin İstanbul ayağını Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan koordine etti.

Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü dış paydaşı apart Sanat Derneği tarafından düzenlenen festivale, İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından ulaşım, ekip ve ekipman konularında destek verildi.

RTS Öğrencileri Festival Ekibinde

Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri, daha önce bölüm destekli düzenlenen apart Uluslararası Kısa Film, Video ve Fotoğraf Sempozyumu’nda görev almışlardı. Öğrencilerin uluslararası etkinliklerde yer almasını önemseyen Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan, 10. Uluslararası Uşak Kısa Film Festivali’nde de öğrencilerle birlikte çalıştı.

Festivalde bölüm öğrencilerinden, Ahmet Serkan Aldüz, Ahmet Tevhid Kuzu, Arda Yeniköylüoğlu, Bedia Zerin Hökenek, Beyza Yücel, Buse Namlı, Deniz Doğan, Eda Nur Canci, Esra Bozoklu, Feymenur Yılmaz, Hamid Abduljabbar Abdulkareem Shaaf, Hilal Tatar, İlayda Bolat, İlayda Sağlam, İrem Kaya, İrem Kol, Muhammed Emir Akarslan, Melis Çevik, Oğuzhan Işık, Orhan Kerem Kartal, Volkan İlhan, Yaren Safa ve Sümeyye Özyurt görev almıştır.

Başarılı bir festival geçiren Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan’ı ve bölüm öğrencilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.