Grafik Tasarımı Bölümü Hocalarının Karşılaşmalar Adlı Sergisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Grafik Tasarımı Bölümü hocalarının ''Karşılaşmalar/ Encounters'' adlı sergisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Grafik Tasarımı Bölümü hocalarının "Karşılaşmalar" adlı sergisi "Karşılaşmalar/Encounters" 20 Ekim- 4 Kasım 2018 tarihleri arasında Eva Sanat Galerisi’nde açılıyor.

Türkiye’den başka Ürdün, Suudi Arabistan, Bangladeş, Rusya, Yunanistan, Bulgaristan, Sudan, Makedonya, Romanya dahil 10 ülkeden 22 sanatçının katıldığı serginin küratörlüğünü Ahmet özel yapıyor.

İnsanoğlu tüm evrimi boyunca şekillenmesini ve ilerlemesini karşılaşmalara borçludur. Tekil enerjilerin birbirlerini çoğaltarak, bireysel ve toplumsal olarak kendilerini ileriye taşımaları karşılaşmaların yarattığı sihirli ilişki ve iletişimde yatmaktadır. Karşılaşmalar sonrasında birlikte yürünen yollarda, ya da ayrışmalarda ekilen enerji tohumu hep içimizde saklı kalır. Umutların, yaşam mutluluğunun tohumudur bu. Karşılaşmalar yaşam enerjisinin kaynağıdır. Sergiye katılan sanatçılar; Türkiye’den; Şeniz Aksoy, Figen Batı, Engin Beyaz, Esra Bilo, Hasan Çağlayan, İclal Erentürk, Yavuz Kılıçer, Metin Kuş, Mehtap Özdemir, Ahmet Özel, Erol Yıldır, Ürdün’den Nour Alazzam, Suudi Arabistan’dan Abduladeem Aldhamen, Bangladeş’den Shaima Anam, Tilottoma Bhowmick, Rusya’dan Aleksandr Belugin, Yunanistan’dan Dorethea Charitonos, Bulgaristan’dan Atanas Donchev, Pavlina Kopano, Sudan’dan Mutaz Elemam, Makedonya’dan Stefan Hadzi Nikolov, Romanya’dan Smaranda Moldovan. Tüm sanatseverleri, 20 Ekim Cumartesi saat 16:00-19:00 saatleri arasında düzenlenecek olan açılış kokteyline bekliyoruz.