!f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali Stajyer Alımları Başladı

Bu yıl 18.si düzenlenecek olan !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali Sinema ve Televizyon öğrencilerinden gelecek stajyer başvurularını bekliyor. Başvuru koşullarına ve detaylara ifistanbul.com.tr’den ulaşılabiliniyor. Platformlarla ilgili sorular için pitchingkesif@ifistanbul.com.tr ve okul@ifistanbul.com.tr mailleri üzerinden iletişime geçilebilinmekte.

!f X Ekibi, kurumumuza gönderdiği yazıda öğrencilerin staj başvurularına dair şu açıklamayı paylaştı:
"Staj başvuruları Temmuz, Ağustos ve Eylül ayları boyunca açık. !f İstanbul ya da !f X bölümlerinde gönüllü olarak bizimle çalışmak isteyen öğrencilerden 2-3 cümleyle kendilerini tanıtan bir metinle ve neden !f’ de çalışmak istediklerini kısaca coordination@ifistanbul.com.tr mail adresine iletişim bilgileriyle beraber göndermelerini bekliyoruz."

İlgili tüm sinema öğrencilerimizi İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali ekibine katılmaya davet ediyoruz.