17. Kar Film Festivali’ne Başvurular Başladı!

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu yıl 17.si düzenlenen Uluslararası Kar Film Festivali’ne başvurular başladı.
Uluslararası Kar Film Festivali, ülkemizde filmlerin internet üzerinden izlenerek değerlendirildiği, ulusal ve uluslararası düzeyde katılıma olanak tanıyan “ilk ve tek on-line film festivali” olma özelliğine sahiptir. Tümüyle sanal ortamda gerçekleşen bir film festivali düzenlenerek çağımızın önemli uğraşları arasında yer alan “yedinci sanat”ı gelişen yeni iletişim teknolojileriyle buluşturmak amaçlanmaktadır.

Öğrenci çalışmalarının yer aldığı festivalde adaylar altı ayrı kategoride (kurmaca, belgesel, deneysel, animasyon, reklâm, kamu spotu) eserlerini gönderebilirler. Son başvuru tarihi 3 Aralık 2021.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Yarışma Afiş