İletişim ve Tasarımı

Yıldırım Özkan ile Sosyal Medya Nedir? Ne Değildir?

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İletişim ve Tasarımı Bölümü’nün öğrenci kulübü Art & Communication Design tarafından düzenlenen “Sosyal Medya Nedir? Ne Değildir?” etkinliğinin konuğu Dijital Medya Uzmanı Yıldırım Özkan oldu!

Öğrencilerin henüz mezun olmadan alanda çalışmalar yapmasını teşvik etmeyi, yaratıcı disiplinlerden farklı bölüm öğrencilerini tek bir çatı altında toplayarak birlikte bir “iletişim tasarım” kültürü oluşturmayı ve bu birliktelik sayesinde yeni projeler üretmeyi hedefleyen Art & Communication Design Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen “Sosyal Medya Nedir? Ne Değildir?” etkinliği Dijital Medya Uzmanı Yıldırım Özkan’ın katılımlarıyla 8 Aralık 2022 tarihinde Saat: 14:00’da İGÜ K Blok 701 no’lu derslikte gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte sosyal medya platformlarına dair genel bir giriş yapıldıktan sonra üretim odaklı sosyal medya kullanımına ve sosyal medyaya dair farkındalığa dair pek çok farklı farklı konuya değinildi.

Etkinliğin sonunda Öğr. Gör. Ahmet Bikiç tarafından Dijital Medya Uzmanı Yıldırım Özkan’a plaketi takdim edildi.

Konuğumuz Yıldırım Özkan’a katılımından dolayı teşekkür ederiz.