İletişim ve Tasarımı

Ara Sınav İtirazları Hakkında!

Öğrencilerimizin dikkatine,

• Sınav esnasında yaşamış olabileceğiniz teknik problemleriniz ve ilân edilen notlarınıza itirazlarınız için aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ilgili formu doldurunuz.
  • Formu doldururken öğrenci e-posta adresleriniz ile oturum açmanız gerekmektedir (Örn: **********@ogr.gelisim.edu.tr).
  • Her başvuru itiraz eden öğrencinin kendisine ait öğrenci e-posta adresi üzerinden yapılmalıdır. Aksi takdirde yapılan bu başvuru iptal edilecektir.
  • Her sınavınız için ayrı itiraz formu doldurmalısınız.
  • Daha önce Fakülte/Yüksekokullara ve Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezine yapılan bireysel başvuruların yenilenmesi ve online formun doldurulması gerekmektedir.
  • Formun doldurulmaması durumunda başvurular dikkate alınmayacaktır.
  • NOT: Sağlık problemlerinden dolayı sınavlarına katılamayan öğrenciler mazeret sınavı taleplerini belgelendirmek koşulu ile doğrudan bağlı bulundukları fakülte/yüksekokul sekreterliklerine iletmelidir.

İtiraz Formu için buraya tıklayınız.