Grafik Tasarımı

Grafik Tasarımı Bölümü Özel Yetenek Giriş Sınavları Yabancı Uyruklu Öğrenciler için Devam Ediyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Grafik Tasarımı Bölümü (GRA) 2022-2023 akademik yılı için yabancı uyruklu öğrenci kontenjanı dâhilinde özel yetenek giriş sınavlarını sürdürüyor.

Grafik Tasarımı Bölümü yaz dönemi boyunca gerçekleştirilen özel yetenek giriş sınavları sonucunda başarılı olan ve lisans eğitimi görmeye hak kazanan, yerli ve yabancı uyruklu öğrenciler 2022-2023 akademik yılında eğitim hayatına başlamıştı. YÖK tarafından belirlenen kontenjanlar dâhilinde yerli öğrenci kontenjanı tamamlanmış olup, yabancı uyruklu öğrenci kontenjanı kapsamında özel yetenek giriş sınavları ile öğrenci alımına devam edilmektedir.

“Grafik Tasarımı Bölümü uluslararası etkileşimini arttırıyor.”

2022-2023 akademik yılı özel yetenek giriş sınavlarına çok sayıda yabancı uyruklu aday öğrenci başvurusu gerçekleşmiş ve gerçekleşmeye de devam etmektedir. Çeşitli ülkelerden katılım gösteren ve özel yetenek giriş sınavında başarılı olan aday öğrenciler ile bölüm içi öğrenci çeşitliliği artmış ve bu durum bölümün uluslararası etkileşimini de arttırmıştır. Uluslararasılaşma hedefleri doğrultusunda pek çok farklı faaliyet gösteren ve farklı ülkeden öğrenciye ev sahipliği yapan İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin gelecek dönemlerde yabancı uyruklu öğrenci sayısını arttırması beklenmektedir.

“Grafik Tasarımı alanına ilgi duyan yabancı uyruklu aday öğrencilerimizi özel yetenek giriş sınavlarımıza davet ediyoruz.”

Her hafta Çarşamba ve Cuma günleri saat 14:00’de, J Blok Gelişim Tower 20. kat toplantı odasında gerçekleştirilmekte olan özel yetenek giriş sınavlarına yabancı uyruklu öğrenci kontenjanı kapsamında başvurular alınmaya devam etmektedir. Bu kapsamda grafik tasarımı alanına ilgi duyan yabancı uyruklu aday öğrencilerimizi başvurularını yapmaya ve özel yetenek giriş sınavlarımıza katılmaya davet ediyoruz.

Aday öğrenciler, herhangi bir soruları veya kayıt ile ilgili sorunları olduğu takdirde "0212 422 70 00" numaralı telefondan "7318-7319" dahili numaralarını tuşlayarak İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı ile iletişime geçebilirler.

İki aşamadan oluşan özel yetenek giriş sınavı hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için buraya tıklayınız.

Sınava girecek tüm aday öğrencilerimize başarılar dileriz.