Bu kapsamda İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Başakşehir Devlet Hastanesi ve Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesini ziyaret eden GastroArt Kulüp danışmanı Öğr. Gör. Elif Zeynep Özer, pandemi sürecinde hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ve içinde bulunulan durumla en iyi şekilde mücadele etmeye çalışan sağlık çalışanlarımıza İstanbul Gelişim Üniversitesi adına teşekkürlerini iletmiş ve GastroArt Kulübü üyelerinin büyük bir özenle hazırlamış olduğu şeker hamurlu kurabiyeleri takdim etmiştir.
Kurabiye Hazırlayan GastroArt Kulüp Üyeleri:
Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
4.sınıf öğrencisi Hakkı Gök
4.sınıf öğrencisi Kerem Şahin
2.sınıf öğrencisi Ömer Faruk Sedal
2.sınıf öğrencisi Elif Şenol
2.sınıf öğrencisi İnci Deniz Kantarcı
1.sınıf öğrencisi Beyza Gökalp
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ( Türkçe/İngilizce)
3.sınıf öğrencisi Rana Nur Ersan
2.sınıf öğrencisi Serdar Delibaş
2.sınıf öğrencisi Beyza Özkalaycı
2.sınıf öğrencisi Özlem Karaaslan
1.sınıf öğrencisi Ferhat Özişi
Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü
2.sınıf öğrencisi Adin Sunkar
2.sınıf öğrencisi Ceren Nalcı
Kurabiyeyi denemek isteyenler için aşağıda malzeme listesi verilmiştir;
-
125 gram tereyağı
-
60 gram esmer şeker
-
1 adet yumurta
-
112 mililitre pekmez
-
10 gram zencefil
-
5 gram tarçın
-
2 gram tuz
-
420 gram un
Üzerini istediğiniz gibi şeker hamuru ile süsleyebilirsiniz.