Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nün Online Bölüm Tanıtımı yapıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nün Online Bölüm Tanıtımı yapıldı.

Pandemi dolayısıyla online olarak gerçekleştirilen tanıtım günleri kapsamında Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekan Vekili Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşiye Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aslı Albayrak konuk oldu.

Bölümün amacı, hedefleri ve uluslararası başarıları, bölümün geleceği, mezun olan öğrencilerin çalışma imkanları, staj olanakları,fakültenin olanakları, Erasmus+, çift anadal, yan dal gibi bölüm hakkında kapsamlı bilgi aktarımının sağlandı. Söyleşide öğrencilerin merak ettiği sorular cevaplanarak yayın sona erdi.

Yayın kaydına buradan veya "İGÜGELİSİM" Instagram hesabından ulaşabilirsiniz.