Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Doç. Dr. Murat Doğan’dan yeni bir başarı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekan Yardımcılarından ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanlarından Doç. Dr. Murat Doğan, yeni bir başarıya daha imza attı.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanlarından Doç. Dr. Murat Doğan, İstanbul Gelişim Üniversitesi Kurumsal Açık Erişim Arşivi verilerine göre 3. Sırada yer aldı. Doğan’ın toplam 83 yayın ile 3. Olarak yer aldığı listede Doç. Dr. Festus Victor Bekun 144 yayın ile ilk sırada yer alırken, 2. Sırada toplam 112 yayın ile Dr. Öğr. Üyesi Andrew Adewale Alola yer almaktadır.

Gastronomi alanında birçok bilimsel çalışma yaparak aktif şeklide akademik hayatını sürdüren Doç. Dr. Murat Doğan hocamızı başarısı için tebrik eder, devamını dileriz.