Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr
Memnuniyet ve Önerileriniz için   İGÜMER
 Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr

Gastronomi ve Mutfak Sanatları








 Doç. Dr. Murat Doğan’dan Sempozyum Katılımı!


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekan Yardımcılarından ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanlarından Doç. Dr. Murat Doğan, iki farklı sempozyum katılımı gerçekleştirdi.


  1. Doç. Dr. Murat Doğan, T.C. Mardin Artuklu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘II. Uluslararası Mezopotamya İnanç ve Kültür Turizmi Kongresi’na katılım sağladı. Sempozyum, 5-7 Aralık 2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Doç. Dr. Murat Doğan katıldığı sempozyumda, “İbn Haldun’un (ö. 1406) Mukaddime Eserinde Yer Alan Gastronomi Unsurlarının Değerlendirilmesi” başlıklı bildirisi ile sözlü sunum gerçekleştirmiştir.  
Künye: Doğan, M. & Doğan, A.E. (2024). İbn Haldun’un (ö.1406) Mukaddime Eserinde Yer Alan Gastronomi Unsurlarının Değerlendirilmesi. [Tam Metin Bildiri]. I. Uluslararası Mezopotamya İnanç ve Kültür Turizmi Kongresi (IMFCT) 2024.
  1. Doç. Dr. Murat Doğan, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘7. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu’na katılım sağladı. Sempozyum, 13-15 Aralık 2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Doç. Dr. Murat Doğan katıldığı sempozyumda, “Yiyecek-İçecek İşletme Stratejilerinde Hipergerçeklik: Rekabet Avantajı ve Zorluklar” başlıklı bildirisi ve “Yiyecek-İçecek İşletmelerinin Postmodern Yönetim Yaklaşımlarına Göre Dönüşümü” bildirisi ile sözlü sunum gerçekleştirmiştir. 
Künye: Erdoğan, E. &Doğan, M. (2024). Yiyecek-İçecek İşletme Stratejilerinde Hipergerçeklik: Rekabet Avantajı ve Zorluklar. 7. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu.

Künye: İntepe, M. C. & Doğan, M. (2024). Yiyecek-İçecek İşletmelerinin Postmodern Yönetim Yaklaşımlarına Göre Dönüşümü. 7. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu.
 
Doç. Dr. Murat Doğan’ı tebrik eder, akademik çalışmalarında başarılar dileriz.