| FAKULTE_ADI | BOLUM_ADI | B.TÜRÜ | YARIYIL | DERS KODU | DERS ADI | DERS TÜRÜ | TEORIK | UYGULAMA | T.DERS_SAATİ | MEKAN TÜRÜ | KREDI | AKTS |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 1 | GMS103 | BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ | Zorunlu | 3 | 0 | 3 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 8 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 1 | GSF121 | TEMEL SANAT EĞİTİMİ I | Zorunlu | 2 | 2 | 4 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 6 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 1 | GSF123 | SANAT VE TASARIM TARİHİ I | Zorunlu | 3 | 0 | 3 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 4 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 2 | GMS102 | MİKSOLOJİ | Zorunlu | 2 | 0 | 4 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 5 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 2 | GMS106 | GIDA HİJYENİ VE SANİTASYON | Zorunlu | 3 | 0 | 3 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 6 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 2 | GSF122 | TEMEL SANAT EĞİTİMİ II | Zorunlu | 2 | 2 | 4 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 6 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 2 | GSF124 | SANAT VE TASARIM TARİHİ II | Zorunlu | 3 | 0 | 3 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 4 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 2 | SOS116 | BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ | Zorunlu | 3 | 0 | 3 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 4 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 2 | TRD102 | TÜRK DİLİ II | Zorunlu | 2 | 0 | 2 | ONLİNE EĞİTİM | 2 | 2 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 2 | YDL102 | YABANCI DİL II (İNG.) | Zorunlu | 3 | 0 | 3 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 3 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 3 | GMS213 | GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Zorunlu | 2 | 2 | 4 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 6 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 3 | GMS217 | GASTRONOMİ KÜLTÜR VE TURİZM | Zorunlu | 3 | 0 | 3 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 6 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 4 | ATA202 | ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II | Zorunlu | 2 | 0 | 2 | ONLİNE EĞİTİM | 2 | 2 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 4 | EKF218 | SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞE GİRİŞ | Zorunlu | 2 | 0 | 2 | ONLİNE EĞİTİM | 2 | 2 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 4 | GMS212 | MUTFAK UYGULAMALARI II | Zorunlu | 2 | 4 | 6 | ONLİNE EĞİTİM | 4 | 9 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 4 | GMS216 | UNLU MAMÜLLER VE ÇİKOLATA SANATI | Zorunlu | 2 | 2 | 4 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 10 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 4 | GMS218 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MALİYET KONTROLÜ | Zorunlu | 3 | 0 | 3 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 7 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 6 | GMS312 | TÜRK MUTFAĞI II | Zorunlu | 1 | 4 | 5 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 8 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 6 | GMS314 | DÜNYA MUTFAĞI | Zorunlu | 1 | 4 | 5 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 7 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 6 | GMS321 | SOSLAR VE ÇORBALAR | Seç. | 2 | 2 | 4 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 5 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 6 | GMS322 | SOSYAL MEDYA UYGULAMALARI | Seç. | 2 | 2 | 4 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 5 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 6 | GMS324 | MESLEK ETİĞİ | Seç. | 3 | 0 | 3 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 5 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 6 | GMS424 | FÜZYON MUTFAĞI | Seç. | 2 | 2 | 4 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 5 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 6 | GMS428 | GIDALARIN DUYUSAL ANALİZİ | Seç. | 2 | 2 | 4 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 5 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 8 | BASY201 | GENEL HUKUK | Seç. | 3 | 0 | 3 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 5 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 8 | GIR402 | GİRİŞİMCİLİK | Seç. | 2 | 2 | 4 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 5 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 8 | GMS321 | SOSLAR VE ÇORBALAR | Seç. | 2 | 2 | 4 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 5 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 8 | GMS322 | SOSYAL MEDYA UYGULAMALARI | Seç. | 2 | 2 | 4 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 5 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 8 | GMS324 | MESLEK ETİĞİ | Seç. | 3 | 0 | 3 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 5 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 8 | GMS412 | MUTFAK SANATLARINDA İNOVASYON VE YARATICILIK | Zorunlu | 2 | 2 | 4 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 5 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 8 | GMS414 | MEZUNİYET PROJESİ | Zorunlu | 2 | 6 | 8 | ONLİNE EĞİTİM | 5 | 10 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 8 | GMS424 | FÜZYON MUTFAĞI | Seç. | 2 | 2 | 4 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 5 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 8 | GMS428 | GIDALARIN DUYUSAL ANALİZİ | Seç. | 2 | 2 | 4 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 5 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 8 | GSY107 | GENEL EKONOMİ | Seç. | 3 | 0 | 3 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 5 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 8 | HIT207 | TÜRKİYENİN YÖNETİM YAPISI | Seç. | 3 | 0 | 3 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 6 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 8 | HRY303 | DİJİTAL PAZARLAMA | Seç. | 3 | 0 | 3 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 5 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 8 | IBY104 | YÖNETİM VE ORGANİZASYON | Seç. | 3 | 0 | 3 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 5 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 8 | JAP101 | JAPONCA I | Seç. | 3 | 0 | 3 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 6 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 8 | PSI103 | PSİKOLOJİYE GİRİŞ | Seç. | 3 | 0 | 3 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 6 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 8 | RTS210 | İLETİŞİM KURAMLARI | Seç. | 3 | 0 | 3 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 6 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 8 | SBU107 | SOSYOLOJİYE GİRİŞ | Seç. | 3 | 0 | 3 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 5 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 8 | SOS498 | KARİYER PLANLAMA | Seç. | 3 | 0 | 3 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 6 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 8 | SOS499 | SOSYAL SORUMLULUK | Seç. | 0 | 6 | 6 | ONLİNE EĞİTİM | 3 | 6 |
| GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI | LİSANS | 8 | SSD230 | İLK YARDIM | Seç. | 2 | 0 | 2 | ONLİNE EĞİTİM | 2 | 5 |