Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Stajlar için Bilgilendirme

Yüz yüze yapılacak stajlar için öğrenciler aşağıdaki hususları dikkat etmelidir.

Staj başvuru formunu bilgisayar ortamında doldurunuz.

Zorunlu Staj başvuru formu için tıklayınız

Başvuru formunda yer alan FİRMA ONAYI  ve İMZASINI tamamlayınız.

Başvuru formunda yer alan ÖĞRENCİ İMZASI kısmını imzalayınız.

İMZASI OLMAYAN FORMLAR İŞLEME ALINMAYACAKTIR.

Doldurduğunuz başvuru formunu taratınız.

Başvuru formunu mail ile gönderiniz ve gönderirken öğrenci numaranız ile başlayan xxxxxxxxx@ogr.gelisim.edu.tr uzantılı üniversite mail adresinizi kullanınız.

Eğer üniversite mail adresinizi bilmiyorsaniz  veya şifrenizi unutmuşsaniz bilgi almak için  https://www.youtube.com/watch?v=OoIiXHihVP0 linke tıklayınız.

Başvuru formunuzu aşağıda mail adresi verilen fakülte dekanlığınıza gönderiniz.

Güzel Sanatlar Fakültesi gsfstaj@gelisim.edu.tr

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

-Uzatan öğrencilerin staj için belirtilen staj ücretini ödeyerek dekontunu başvuru formu ekinde göndermeleri gerekmektedir (Lisans öğrencisi için 4 yıl olan normal öğrenim süresini tamamlayan öğrenciler uzatan öğrencidir.)

-Staj tarihlerine dikkat edilmelidir ve staj başlangıç tarihi staj sigorta girişi yapılabilmesi için staja başlamadan en az 10 gün öncesinde başvuru yapılmalıdır.
(Örn. 22 Haziran 2020’ de başvuru yapılan stajın en erken staja başlama tarihi 02 Temmuz 2020 olmalıdır.)
-Pazar günleri staja dahil edilmemelidir.

-Cumartesi çalışılmayan kurumlarda Cumartesi de staja dahil edilmemelidir.

-Formda “başka bir kurumda sigortası var mı?” kısmını öğrenci mutlaka işaretlemelidir.

-Tarihler belirlenirken resmi ve dini tatiller staj gün sayısından çıkarılarak hesaplanmalıdır.

15 Temmuz 2020 Demokrasi ve Milli Birlik Günü

20 Temmuz - 23 Temmuz 2020 Kurban Bayramı ve Arifesi