Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr
Memnuniyet ve Önerileriniz için   İGÜMER
 Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr

Gastronomi ve Mutfak Sanatları








 GMS413 PROJE YÖNETİMİ DERSİ ÖĞRENCİ GRUPLARI


Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin dikkatine! Ortak çalışma grupları ve çalışma konularının kesin şekli aşağıdaki gibidir;


Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin dikkatine! Ortak çalışma grupları ve çalışma konularının kesin şekli aşağıdaki gibidir;

 
1.GRUP
Çalışma Konusu: İstanbul’un tarihi restoranları (En az 100 yıllık)
 
  1. Şevval Sezer (Grup Sorumlusu)
  2. Buse Akar
  3. Ilgın Övgü Akca
  4. Şeyma Ceren İsaoğlu
  5. Büşra Yazıbağlı
  6. Duygu Yıldırak
2.GRUP
Çalışma Konusu: İstanbul’daki Osmanlıdan kalma ve faaliyetlerine devam eden yiyecek içecek işletmeleri
 
  1. Berivan Karaşin (Grup Sorumlusu)
  2. Dicle Gökguz
  3. Melikhan Karakaş
  4. Eren Tekin
  5. Deniz Uğurtan
  6. Fatma Şevval Bayram
3.GRUP
Çalışma Konusu: Gayrimüslimlerden kalma pastaneler
 
  1. Leyla Şevin Temtek (Grup Sorumlusu)  
  2. Semanur Turan
  3. İlayda Sayın
  4. Elif Ilgın Bay
  5. Asya Yıldırım
  6. Hasan Baran Ergül
4.GRUP
Çalışma Konusu: İstanbul’daki tarihi kahvehane, şerbetçi gibi içecek mekânları
 
  1. Simge Arıoğlu (Grup Sorumlusu)
  2. Aylin Kaya
  3. Merve karakuş
  4. Kübranur Baydar
  5. Melek Uğurlu
  6. Deniz Çakmak
  7. Aysun Yaren Aygördü
5. GRUP
Çalışma Konusu: İstanbul’un tarihi sokak lezzetleri
 
  1. Muhammed Sefa Sağdıç (Grup Sorumlusu)
  2. Yasemin karapaça
  3. Hakan Elmas
  4. Beyzanur Bayram
  5. Hatice Betül Çiçek
  6. Hur Nasroğlu
6. GRUP
Çalışma Konusu: Gayrimüslimlerden kalma restoranlar
 
  1. Kemal Yüce (Grup Sorumlusu)
  2. Işıl Burçin Güngör
  3. Sinem Adsız
  4. Murat Çelik
  5. Ahmet Emir Doğan
  6. Kutay Tülün
  7. Berkay Gülşen
7.GRUP
Çalışma Konusu: İstanbul’daki tarihi tatlıcılar
 
  1. Hilye Nur GÜLSOY (Grup Sorumlusu)
  2. Buse ÇAĞLAR
  3. Beyza Zehra YETKİN
  4. Ömer Berke AYNACI
  5. Yiğitcan ÇOLAK
  6. Deniz ÇAĞLAYAN
8.GRUP
Çalışma Konusu: İstanbul’da Osmanlı mutfağı konseptiyle hizmet sunan restoranlar
 
  1. Yasemin Köroğlu (Grup Sorumlusu)
  2. Evin Adamoğlu
  3. Ömercan Turan
  4. Emirhan Özen
  5. Semih Cengizoğlu
  6. Bekir Taha Oğuz
  7. Leyla Ertunç
9.GRUP
Çalışma Konusu: İstanbul’daki etnik restoranlar
 
  1. Rindan Çalhan (Grup Sorumlusu)
  2. İrem Sude Akyüz
  3. Mustafa Erhan Doğan
  4. Deniz Aydoğdu
  5. İsmail Eren Erikman
  6. Fatih Aydın