|
1.GRUP |
Çalışma Konusu: İstanbul’un tarihi restoranları (En az 100 yıllık)
-
Şevval Sezer (Grup Sorumlusu)
-
Buse Akar
-
Ilgın Övgü Akca
-
Şeyma Ceren İsaoğlu
-
Büşra Yazıbağlı
-
Duygu Yıldırak
|
|
2.GRUP |
Çalışma Konusu: İstanbul’daki Osmanlıdan kalma ve faaliyetlerine devam eden yiyecek içecek işletmeleri
-
Berivan Karaşin (Grup Sorumlusu)
-
Dicle Gökguz
-
Melikhan Karakaş
-
Eren Tekin
-
Deniz Uğurtan
-
Fatma Şevval Bayram
|
|
3.GRUP |
Çalışma Konusu: Gayrimüslimlerden kalma pastaneler
-
Leyla Şevin Temtek (Grup Sorumlusu)
-
Semanur Turan
-
İlayda Sayın
-
Elif Ilgın Bay
-
Asya Yıldırım
-
Hasan Baran Ergül
|
|
4.GRUP |
Çalışma Konusu: İstanbul’daki tarihi kahvehane, şerbetçi gibi içecek mekânları
-
Simge Arıoğlu (Grup Sorumlusu)
-
Aylin Kaya
-
Merve karakuş
-
Kübranur Baydar
-
Melek Uğurlu
-
Deniz Çakmak
-
Aysun Yaren Aygördü
|
|
5. GRUP |
Çalışma Konusu: İstanbul’un tarihi sokak lezzetleri
-
Muhammed Sefa Sağdıç (Grup Sorumlusu)
-
Yasemin karapaça
-
Hakan Elmas
-
Beyzanur Bayram
-
Hatice Betül Çiçek
-
Hur Nasroğlu
|
|
6. GRUP |
Çalışma Konusu: Gayrimüslimlerden kalma restoranlar
-
Kemal Yüce (Grup Sorumlusu)
-
Işıl Burçin Güngör
-
Sinem Adsız
-
Murat Çelik
-
Ahmet Emir Doğan
-
Kutay Tülün
-
Berkay Gülşen
|
|
7.GRUP |
Çalışma Konusu: İstanbul’daki tarihi tatlıcılar
-
Hilye Nur GÜLSOY (Grup Sorumlusu)
-
Buse ÇAĞLAR
-
Beyza Zehra YETKİN
-
Ömer Berke AYNACI
-
Yiğitcan ÇOLAK
-
Deniz ÇAĞLAYAN
|
|
8.GRUP |
Çalışma Konusu: İstanbul’da Osmanlı mutfağı konseptiyle hizmet sunan restoranlar
-
Yasemin Köroğlu (Grup Sorumlusu)
-
Evin Adamoğlu
-
Ömercan Turan
-
Emirhan Özen
-
Semih Cengizoğlu
-
Bekir Taha Oğuz
-
Leyla Ertunç
|
|
9.GRUP |
Çalışma Konusu: İstanbul’daki etnik restoranlar
-
Rindan Çalhan (Grup Sorumlusu)
-
İrem Sude Akyüz
-
Mustafa Erhan Doğan
-
Deniz Aydoğdu
-
İsmail Eren Erikman
-
Fatih Aydın
|
|
|