Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr

Gastronomi ve Mutfak Sanatları








 GMS413 PROJE YÖNETİMİ DERSİ ÖĞRENCİ GRUPLARI


Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin dikkatine! Ortak çalışma grupları ve çalışma konularının kesin şekli aşağıdaki gibidir;


1.GRUP
Çalışma Konusu: İstanbul’un tarihi restoranları (En az 100 yıllık)
 

  1. Bahar YILMAZ (Grup Sorumlusu)
  2. Ahmet Görkem ARICI
  3. Aynur ÇALIŞKAN
  4. Busenur ALTINBULAK
  5. Zehra NAMLI
  6. Buse ALTAŞ
  7. Bülent AKPOLAT
  8. Doğukan YALÇIN
  9. Yusuf KIZILKAYA
  10. Zeynep KAYA
2.GRUP
Çalışma Konusu: İstanbul’daki Osmanlıdan kalma ve faaliyetlerine devam eden yiyecek içecek işletmeleri
 

  1. Melissu KARTALLI (Grup Sorumlusu)
  2. Buse KÖKSAL
  3. Merve ÖZ
  4. Beyza Sezen BAŞ
  5. Fatma Nur TERCAN 
  6. Çınar AKTAŞ
  7. İlayda ÖZKUL
  8. Zeynep Sena YÜKSEL  
  9.  Hilal ÇOLAK
  10.  Utku DOĞAN
3.GRUP
Çalışma Konusu: Gayrimüslimlerden kalma pastaneler
 

  1. Hami Efe HANEDAN (Grup Sorumlusu)
  2. Kıymet YİĞİT
  3. Yiğit Utku ŞAMİLOĞLU
  4. Ekin Ongun PAÇACI
  5. Erdem YAYMAN
  6. Beyza GÖKALP
  7. Sude ŞAHİN
  8. Merve ÇAVDAR 
  9. Ahmet BOZKUŞ
4.GRUP
Çalışma Konusu: İstanbul’daki tarihi kahvehane, şerbetçi gibi içecek mekânları
 

  1. Atakan ALTINÖZ (Grup Sorumlusu)
  2. Simru USLU
  3. Fahri Can BAŞARAN
  4. Faruk POLAT
  5. Yusuf Kaan DÖNMEZ
  6. Selçuk BAKAÇ
  7. Yasin DOĞAN
  8. Ahmet Selman TÜNEY
  9. Melis ÇAKMAK
  10. Yağmur SÖNMEZ
5. GRUP
Çalışma Konusu: İstanbul’un tarihi sokak lezzetleri
 

  1. Zeynep KÜÇÜKÇAVDAR (Grup Sorumlusu)
  2. Derya GÜLER
  3. Nur Sena ERGÜN
  4. Ümmügülsüm POLAT
  5. Nergis KAZDAL
  6. Beyza TAŞKIN
  7. Bilal DURAN
  8. Havva Nur GÜNAYDIN
  9. Nisanur GÜLGÖNÜL
  10. Kerem ERSOY
6. GRUP
Çalışma Konusu: Gayrimüslimlerden kalma restoranlar
 

  1. Hatice GÜRSÖZ (Grup Sorumlusu)
  2. Aleyna ÇAKIR
  3. İlay MANSUROĞLU
  4. Aleyna ÜLKÜ
  5. Berrin ÖZGÖBEK
  6. Beyza YEŞİL
  7. Ece Handan BOSTAN
  8. Esmanur VARDAR
  9. Sinem BALTACI
  10. Zeynep TOKGÖZ
7.GRUP
Çalışma Konusu: İstanbul’daki tarihi tatlıcılar
 

  1. Batuhan KILIÇ (Grup Sorumlusu)
  2. Melih Can SAYGIN
  3. Tayyip Emre DAVUT
  4. Cihangir Ömer ÇİÇEK
  5. Bahadır YILMAZ
  6. Uğursel GÖLGECİ
  7. Mert ÇOLAK
  8. Berkan GÜNEŞ
  9. Bedri SÖZEN
  10. İsmail ŞAHİN
8.GRUP
Çalışma Konusu: İstanbul’da Osmanlı mutfağı konseptiyle hizmet sunan restoranlar
 

  1. Bengü ÇOLAKOĞLU (Grup Sorumlusu)
  2. Hamide TOKSOY
  3. Beyza SİNİR
  4. Fatma Nur ERDOĞAN
  5. Mert Efe YILMAZ
  6. Melek ÖZER  
  7. Buket ULUSOY
  8. Adnan GÜRSOY
  9. Abdülkerim KARGA
  10.  Berkin Şahin BAYBORA
9.GRUP
Çalışma Konusu: İstanbul’daki etnik restoranlar
 

  1. Hakan Arda YILMAZ (Grup Sorumlusu)
  2. Mehmet Berkay ÜNAL
  3. Yasin YETKİN
  4. Mutlu OFŞİN
  5. Furkan İNCE
  6. Kamil ÖNDÜÇ