Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr

Gastronomi ve Mutfak Sanatları








 Basque Culinary Center'da Online Seminer




Sürdürülebilir projeleri ile tanınan Sosyal Girişimci, Şef Ebru Baybara Demir Basque Culinary Center'ın düzenlediği Basque Culinary World Prize' da online olarak konferansa katılacak. "How is Gastronomy Facing The Challenge of Coronavirüs"  başlığı ile düzenlenecek etkinlikte Baybara Demir, yaptığı projeleri ve sorgül buğdayını tanıtacak.

Gastronominin koronavirüs zorlukları ile nasıl mücadele ettiği, restoran endüstrisi üzerindeki etkisi, koronavirüs sonrası dünyadaki gastronomi faaliyetlerinin konuşulacağı online etkinlik; Anthony Myit, Maria Fernanda Di Giacobbe, David Hertz, Eneko Atxa gibi  uluslararası birçok şefin katılımı ile gerçekleşecektir.

Online konferans ile ilgili bilgiler;

29 NİSAN- 16.30 - İSPANYA 

https://us02web.zoom.us/j/85428936772