Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Akademik Performans Ödülleri sahiplerini buldu!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) 2023 yılı Akademik Performans Değerlendirme Sistemi (APSİS)’e göre Genel Sıralama ve Birimler Bazlı Sıralamasında dereceye giren Akademik Personele ödül ve başarı sertifikaları Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli ve Rektörü Sayın Prof. Dr. Bahri Şahin’in de katılımıyla gerçekleşen törende takdim edildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Akademik Performans Değerlendirme Süreç Yönetim Sistemi’ne göre yapılan değerlendirmeler sonucu Genel Sıralama’da ilk 5’e giren isimler arasında İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörü aynı zamanda Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi akademisyeni Prof. Dr. Bahri Şahin de yer alıyor.

Tören, İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin’in açılış konuşmasıyla başladı. Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin bu sene ilk kez kullanılan Akademik Performans Değerlendirme Sistemi’nden bahsederek öğretim üyelerinin ‘Eğitim-Öğretim’, ‘Araştırma-Geliştirme’ ve 'Yönetim' olmak üzere 3 farklı kategoride değerlendirildiğini söyledi. Rektör. Prof. Dr. Bahri Şahin, gerçekleştirdiği konuşmada “Her biriniz, kendi alanınızda gösterdiğiniz üstün performans ve azimle, üniversitemizi gururlandırıyorsunuz. Akademik başarılarınız, yalnızca sizler için değil yarınlar için yetiştirdiğiniz değerli öğrencilerimiz için de umut vadediyor.” sözlerini kullandı.

Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli’nin ‘Araştırma Üniversitesi’ vizyonuyla ilerleyen İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin bilim ve araştırmaya verdiği önemi vurguladığı konuşmasının ardından ödüllerini almak üzere akademisyenler sırayla sahneye davet edildi.

Apsis Foto

Güzel Sanatlar Fakültesi’nden ödül alan öğretim elemanlarımızı tebrik ederiz

İstanbul Gelişim Üniversitesi Akademik Performans Değerlendirme Süreç Yönetim Sistemi’ne göre yapılan değerlendirmeler sonucu Güzel Sanatlar Fakültesi’nden İç Mimarlık Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Balcıoğlu ve Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan ödüle layık görüldü. Sahneye davet edilerek ödüllerini alan akademisyenlerimiz Güzel Sanatlar Fakültesi’nin gurur kaynağı oldu.

Güzel Sanatlar Fakültesi olarak Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Balcıoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.