İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı

Öğretim Görevlisi İrem Özpınar, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nde Göreve Başladı!

Öğretim Görevlisi İrem Özpınar, İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nde Göreve Başladı.

Öğr. Gör. İrem Özpınar lisans eğitimini 2017 yılında, Erciyes Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü’nde tamamladıktan sonra, yüksek lisans eğitimini 2023 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde, Mimarlık Anabilim Dalı’nda tamamlamıştır. Lisans eğitimi boyunca çeşitli araştırma ve projelerde görev almıştır. Mezuniyet sonrası 2017-2021 yılları arasında kamusal mekân tasarımları yapan bir mimarlık ofisinde; 2022-2023 yılları arasında Avustralya’da yer alan bir mimarlık ofisinde; 2023 yılı sonunda Otel Projesi’ne ait bir şantiyede mimar olarak görev almıştır. 2021 yılında yüksek lisans eğitimi sırasında TÜBİTAK-1001 projesinde bursiyer olarak; yine aynı yıl MSGSÜ’de yürütülen Bilimsel Araştırma Projesi’nde (BAP-B Tipi) araştırmacı olarak görev almıştır. 2023 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Mimarlık Anabilim Dalı’nda doktora eğitimine başladıktan sonra, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nde  Öğretim Görevlisi olarak göreve başlamıştır.

Öğretim Görevlisi İrem Özpınar, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nde  başlayan akademik kariyeri ile ilgili görüşlerini şu şekilde dile getirdi:

‘’Dinamik ve çağdaş eğitim yaklaşımıyla ilham verici bir eğitim ve öğretim ortamı sağlayan İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde öğretim elemanı olarak başlamaktan mutluluk duyuyorum. Uzun ve meşakkatli bir çalışma sürecinin ardından akademik yolculuğun henüz başında; başarılı, saygın ve üretken bir ekibin parçası olmaktan dolayı kendimi oldukça şanslı hissediyorum.’’

Öğr. Gör. İrem Özpınar’a yeni görevinde başarılar dileriz.