İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı

Arş. Gör. Tuğçe Öztürk ilk "Doktora Tez İzleme Jüri"sini başarıyla geçti

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Araştırma Görevlisi Tuğçe Öztürk Doktora tez izleme jürisini başarıyla geçti.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Araştırma Görevlisi Tuğçe Öztürk, Bahçeşehir Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Mimarlık ve Tasarım (İngilizce) Doktora Programı kapsamında gerçekleşen tez izleme jürisini başarıyla geçti. 21. yüzyılda, yönetim biçimlerinin ve yaşanan toplumsal olayların Beyoğlu’ndaki mekânsal yansımalarının tartışıldığı jüri, ilk olarak Öztürk’ün sunumuyla başladı. Sunumun ardından jüri, jüri üyelerinin görüşlerinin alınması ve konu üzerinde tartışılmasıyla devam etti.

“Doktora tezi uzun bir yolculuk.”

Tez izleme jürisinin ardından görüşlerini aktaran Öztürk, ilk tez izleme jürisi olmasından dolayı çok heyecanlı olduğunu ve jüri üyelerinin değerli görüşlerinin bu kritik noktada yol gösterici olması açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Doktora tezinin uzun bir yolculuk olduğunu belirten Öztürk, bu uzun yolculukta attığı ilk adımda, tüm desteğiyle yanında olan Tez Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Aslı Varon’a teşekkürlerini ilettiğini belirtti. Bundan sonraki izleme jürilerinde, tez konusunun giderek derinleşeceğini ve bu sebeple çalışmaların da yoğunlaşması gerektiğini ifade eden Öztürk, doktora tezi yolculuğunun onu nereye götüreceğini heyecanla beklediğini de sözlerine ekledi.

Bu başarısından dolayı Arş. Gör. Tuğçe Öztürk’ü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.