Grafik Tasarımı

Vize Sınavları Devam Ediyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) 2023-2024 Güz yarıyılı vize sınavları devam ediyor. Vize sınavları 25 Kasım 2023 tarihinde son bulacak.

Öğrencilerin akademik performanslarını ölçmek ve dönem içindeki bilgi birikimlerini değerlendirmek amacıyla düzenlenen vize sınavları devam ediyor. Öğrencilerin yoğun bir tempoda ders çalıştığı bu dönemde, vize sınavları akademik sürecin önemli bir aşamasını oluşturuyor.

Farklı bölümlerde ve farklı derslerde gerçekleştirilen vize sınavları, öğrencilerin derslerde edindikleri bilgileri ve kavramları ne derece anladıklarını ölçmektedir. Öğrenciler, sınavlara hazırlanmak için öğretim elemanlarından destek alırken, aynı zamanda kendi ders çalışma programlarına göre de çalışmalarını sürdürüyorlar. Vize sınavları, öğrencilerin dönem sonu final sınavlarına hazırlık sürecinde de bir rehber niteliği taşıyor. Bu sınavlar, öğrencilere hangi konularda eksikliklerinin olduğunu görmeleri ve bu konular üzerinde daha fazla çalışarak kendilerini geliştirmeleri için bir fırsat sunuyor.

Öğrenciler, vize sınavları sürecinde yoğun bir tempoda çalışırken, öğretim elemanları da öğrencilerin akademik başarılarına destek olmak için çaba sarf ediyorlar. Sınavların adil ve şeffaf bir şekilde gerçekleşmesi için öğretim elemanları, gerekli önlemleri alarak öğrencilerin sınav stresini en aza indirmeye çalışıyorlar.

Vize sınavları, öğrencilerin akademik performanslarını değerlendirirken aynı zamanda onların dönem içindeki başarılarını da ölçmeye olanak tanıyor. Öğrenciler, bu süreçte verdikleri emek ve gösterdikleri performansla dönem sonu hedeflerine bir adım daha yaklaşıyorlar.
2023-2024 Güz yarıyılı vize sınavlarında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.