Grafik Tasarımı

Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu ve Doç. Dr. Erol Yıldır, Cumhuriyet Bayramı Uluslararası Sanal Karma Sergisine Katıldı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Erol Yıldır, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı uluslararası sanal karma sergisine katıldılar.

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından Cumhuriyetin 97. yılı 97 eser 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Uluslararası Sanal Karma Sergisi düzenlendi.

Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyelerinden sanatçı Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu ve Doç. Dr. Erol Yıldır eserleri ile yer aldılar. Bu önemli uluslararası sergide birçok ülke sanatçılarının yanı sıra Türk sanatının önemli temsilcileri yer aldı.

Sergi, 29 Ekim 2020 tarihinde açıldı ve 29 Kasım’a kadar devam edecektir.

Sergi Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi web sayfasında yer alan Sanal Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilecektir.

Sergiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Sanal Sanat Galerisi