Grafik Tasarımı

Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu'nun Kişisel Resim Sergisi, SASAV Sanat Galerisi'nde Açıldı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Grafik Tasarımı Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu, sanatseverlerle buluştuğu kişisel resim sergisini SASAV Sanat Galerisi'nde açtı. Serginin açılışı, 24 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşti.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği sergi, Maltepe/İstanbul'da bulunan SASAV Sanat Galerisi'nde ziyaretçilerini ağırlıyor. Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu'nun özgün bakış açısıyla şekillenen eserleri, ziyaretçilere sanat dolu bir deneyim sunuyor.

Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu, resim sanatındaki deneyimini ve sanat anlayışını yansıttığı eserleriyle, sanatseverlerle buluşmanın heyecanını yaşadığını belirtti. Sergi, İstanbul'un sanat sahnesine önemli bir katkı sağlarken, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin güzel sanatlar alanındaki akademik birikimine de vurgu yapıyor. SASAV Sanat Galerisi’nin ev sahipliği yaptığı, Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu'nun kişisel resim sergisi, 12 Aralık 2023 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi olarak değerli öğretim üyemiz Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu’nu kutlar, başarılarının devamını dileriz.