Grafik Tasarımı

Öğr. Gör. Şermin Tepe’nin “İzler ve Benzerlikler” İsimli Kişisel Sergisi Açılıyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Üyelerinden Şermin Tepe’nin “İzler ve Benzerlikler” isimli kişisel sergisi 29 Mart Çarşamba günü saat 13.00’de İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlük Galerisinde sanatseverlerle buluşuyor.

Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu’nun küratörlüğünü üstlendiği sergide sanatçı, akademisyen Şermin Tepe’nin tuval üzerine karışık teknik uygulamalarının bulunduğu 17 eseri yer alacak. Sanatçının resimlerinde benzer duygusal geçişler, hikayesel, soyutlamacı bir yaklaşımla zaman ve mekandan bağımsız figürler çeşitli kompozisyonlarda yer alıyor. “varoluşçu” felsefi bir yaklaşımla sembolik olarak insan ve yalnızlığı ise serginin kavramsal alt yapısını oluşturuyor.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi olarak Öğr. gör. Şermin Tepe’yi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.