Grafik Tasarımı

İGÜ Yatay Geçiş Başvuruları Devam Ediyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuruları 19 Haziran 2023 - 28 Ağustos 2023 tarihleri arasında online sistem üzerinden yapılmaktadır.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, öğrencilere sağladığı geniş olanakları ve kaliteli eğitim anlayışıyla bilinen bir yükseköğretim kurumu olarak dikkat çekmektedir. Yenilikçi ve öğrenci odaklı bir yaklaşımla eğitim veren İGÜ, öğrencilerine başarılı bir gelecek için güçlü bir temel oluşturmayı hedeflemektedir. Bu doğrultuda, üniversite, farklı üniversitelerden başarılı öğrencilere yatay geçiş imkanı sunmaktadır.

İstanbul Gelişim Üniversitesi'ne (İGÜ) yatay geçiş yapmak isteyen öğrencilerin heyecanla beklediği haber 19 Haziran 2023 tarihinde geldi. İGÜ, yeni akademik yıl için yatay geçiş başvurularını 28 Ağustos 2023 tarihine kadar almaya başladığını açıkladı. Bu sayede, diğer üniversitelerde başarılı bir eğitim geçmişi olan öğrenciler, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin avantajlarından yararlanma fırsatını elde edebilecekler.

Yatay geçiş başvurularıyla ilgili bilgiler, üniversitenin resmi internet sitesinde ve ilgili bölüm koordinatörlüklerinde detaylı bir şekilde paylaşılmıştır. Başvuruda bulunmak isteyen öğrencilerin belirlenen tarihler arasında gerekli evrakları tamamlamaları ve başvuru sürecini eksiksiz olarak tamamlamaları gerekmektedir. Yatay geçiş başvuruları, öğrencilere bölüm ve kontenjan bazında yapılmaktadır.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, yatay geçiş yapan öğrencilere birçok avantaj sunmaktadır. Bunlar arasında; modern ve donanımlı kampüs olanakları, nitelikli akademik kadrosu, öğrenci odaklı eğitim anlayışı, geniş lisans programı seçenekleri ve çeşitli sosyal etkinlikler bulunmaktadır. Ayrıca, üniversitenin sektörle yakın ilişkileri sayesinde öğrenciler, mezuniyet sonrasında iş bulma ve kariyer yapma konusunda da avantajlı konumdadırlar.

Yatay geçiş hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.