Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Grafik Tasarımı

Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek Sınavı başvuruları yaklaşıyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi'nin (GSF) düzenlediği Özel Yetenek Sınavı başvuruları yaklaşıyor. Başvuru süreci ve sınavla ilgili detaylı bilgilere 'Özel Yetenek Sınavı Ön Kayıt Takip' ekranından erişilebilecek.

Adaylar, başvuru durumlarını aday numaraları veya T.C. kimlik numaralarıyla kontrol edebilecekler. Eksik veya hatalı başvuruların sorumluluğu adaya ait olup, sınav komisyonu tarafından düzeltilmesi için geri iade edilecektir. Bu nedenle adayların başvurularını düzenli olarak takip etmeleri önem arz etmektedir.

Başvurusu onaylanan adaylar, sınav giriş belgelerini çıktı alarak sınav günü belirtilen malzemelerle birlikte hazır bulunmalıdır. Sınav, iki oturumda gerçekleştirilecek olup, ilk oturumda gözleme dayalı çizim, ikinci oturumda ise imgesel çizim yapılması beklenmektedir. Çalışma boyutu 35x50 santimetre olup, gerekli malzemeler üniversite tarafından sağlanacaktır.

Sınav başvuru süreci ile ilgili tüm haberlere ulaşmak için tıklayınız.