Grafik Tasarımı

Grafik Tasarımı Bölümü’ne Hoş Geldiniz!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Grafik Tasarımı Bölümü tarafından bölüm oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Grafik Tasarımı Bölümü’nün düzenlediği bölüm oryantasyonu, 2 Ekim’de, saat 13.00’de, K Blok 2. Katta bulunan 201 numaralı atölyede gerçekleştirildi. Oryantasyon, Grafik Tasarımı Bölümü, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Metin Kuş’un açılış konuşmasıyla başladı. Bölüm Başkanı Metin Kuş, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için öğrencilere ve akademik kadroya yönelik başarı dileklerinin ardından Grafik Tasarımı Bölümü, Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Erdem Çağla’nın bölümü tanıtımıyla devam etti. Oryantasyonda bölüm öğrencilerine bölüm ile ilgili not sistemi, sınav sistemi ve kullanılacak sistemler ile ilgili çok önemli bilgiler verildi. Daha sonrasında oryantasyon, bölüm öğretim üyeleri Doç. Aysun Cançat, Dr. Öğr. Üyesi. Nuri sezer,  Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Özel,  Dr. Öğr. Üyesi Erdem Çağla, Öğr. Gör. İrem Fulya Özkan, Öğr. Gör. Şermin Tepe, Arş. Gör. Ceren İren ve Arş. Gör. Dilara Mataracı’nın kendilerini tanıtmaları ile sona erdi.

Toplantı sırasında öğrencilere, grafik tasarımın temel prensipleri, yazılı ve görsel iletişimdeki rolü, dijital tasarım araçları ve sektördeki son gelişmeler hakkında detaylı bilgiler sunuldu. Ayrıca, öğrencilerin yaratıcılıklarını geliştirebilmeleri için atölye çalışmaları ve projeler hakkında da konuşuldu. Grafik Tasarımı Bölümü'nün oryantasyon toplantısı, öğrencilerin birbirleriyle tanışmalarına ve öğrenimlerine başlamadan önce bölümün atmosferini yakından deneyimlemelerine olanak sağladı. Katılımcılar, gelecek dört yıl boyunca sıkı çalışma, yaratıcılık ve işbirliği içinde olacaklarına dair umutlu bir başlangıç yaptılar.

Öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar dileriz.