Grafik Tasarımı

Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Üyeleri, Mezuniyetin 40. Yılı Kutlamasında!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Grafik Tasarımı Bölümü öğretim üyeleri, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Kuruluşunun 142. yıl dönümü kapsamında, mezuniyetin 40. yılı şerefine düzenlenen özel etkinlikte bir araya geldi.

Doç. Dr. Metin Kuş ve Dr. Öğr. Üyesi Nuri Sezer gibi sektörde deneyimli öğretim üyeleri, lisans ve lisnas üstü eğitimlerini tamamladıkları Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ndeki eğitim yıllarını anma fırsatı buldular. Yeniden cübbe giyerek ve eski günleri hatırlayarak duygusal anlar yaşayan Kuş ve Sezer, birlikte geçirdikleri zamanları paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Etkinlik kapsamında, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin önemi ve sanat dünyasına katkıları üzerine konuşmalar yapıldı. Farklı dönemlerde mezun olmuş akademili sanatçıların bir araya geldiği Mezuniyetin 40. yılı kutlamalarında, geçmişin hatırlanması ve paylaşılmasının yanı sıra, katılımcıların eserleri üniversitenin dört bir yanında açılan sergilerde yer aldı.

Metin Kuş ve Nuri Sezer gibi tecrübeli öğretim üyelerinin bir araya gelmesiyle gerçekleşen bu özel etkinlik, mezuniyetin ve geçmişin önemini vurguladı, aynı zamanda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde edindikleri deneyimleri yeniden hatırlatma fırsatı sundu.