Grafik Tasarımı

Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Üyeleri, IAAF İstanbul 2023 Sanat Fuarı’nda Eserlerini Sergiledi!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Özel, Doç. Dr. Aysun Cançat ve Öğretim Görevlisi Şermin Ayşe Tepe, IAAF İstanbul 2023 Sanat Fuarı'nda eserlerini sergiledi. Fuar, farklı disiplinlerden sanatçıları bir araya getirdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi'nden Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Özel, Doç. Dr. Aysun Cançat ve Öğretim Görevlisi Şermin Ayşe Tepe, uluslararası alanda büyük ilgi gören IAAF İstanbul 2023 Sanat Fuarında sanatseverlerle buluştu. Bu önemli etkinlikte, grafik tasarımı alanında öne çıkan üç öğretim üyesi, zengin ve birbirinden çeşitli eserlerini sanatseverlerin beğenisine sundu. Sergilenen eserler, sanat dünyasında fark yaratmanın yanı sıra, öğrencilere de ilham kaynağı oldu.

IAAF İstanbul her yıl farklı disiplinlerden sanatçıları bir araya getiriyor ve katılımcılara sanatın çeşitli yönlerini keşfetme fırsatı sunuyor. Öğretim elemanlarımızın etkinlikte sergilenen eserleri ile İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri uluslararası platformda tanınmış ve üniversitenin sanat alanındaki başarısı bir kez daha ortaya konmuştur.

Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Özel, Doç. Dr. Aysun Cançat ve Öğr. Gör. Şermin Ayşe Tepe’yi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.