Grafik Tasarımı

Grafik Tasarımı Bölümü Öğrencisi Fatma Nur Güneş'in İllüstrasyonları "Babamın Masalları" İsimli Kitapta Yer Aldı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Grafik Tasarımı Bölümü öğrencisi Fatma Nur Güneş'in, Boğaziçi Yayın Evi’nden çıkan "Babamın Masalları" isimli kitapta yer alan illüstrasyonları büyük beğeni topluyor. Doç. Dr. Aysun Cançat’ın illüstrasyon dersinde yapılan çalışmalardan seçilen eserler, Dr. Beyza Güler Gökalp'in kitabında okurlarla buluştu.

Doç. Dr. Aysun Cançat'ın illüstrasyon dersinde ortaya çıkan bu özel eserler, Dr. Beyza Güler Gökalp'in kitabında okurlarla buluştu. Fatma Nur Güneş'in yaratıcı ve etkileyici illüstrasyonları, her bir masalın atmosferini ve anlatısını başarıyla yansıtıyor.

İllüstrasyon dersleri, öğrencilere kendi sanatsal ifadelerini geliştirme fırsatı sunuyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Grafik Tasarımı Bölümü, öğrencilerine sanat alanında geniş bir perspektif sunarak, onları gerçek dünya projelerine hazırlıyor. Doç. Dr. Aysun Cançat'ın liderliğindeki illüstrasyon dersleri, öğrencilere kendi sanatsal ifadelerini geliştirme fırsatı sunuyor. Kitaptaki her bir masal için özgün illüstrasyonlar, Güneş'in masallara kendi kişisel dokunuşunu katarak, masalları görsel bir şölen haline getirmesini sağlıyor. Bu özel illüstrasyonlar, genç yeteneğin sanat dünyasına olan katkısını gösterirken, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin sanat eğitimindeki başarısını bir kez daha ortaya koyuyor.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi olarak öğrencimiz Fatma Nur Güneş'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.