Grafik Tasarımı

Dr. Öğr. Üyesi Erdem Çağla'dan Kişisel Dijital Sanat Sergisi: "Mysterious Women"

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Grafik Tasarım Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Erdem Çağla'nın, "Mysterious Women" adlı online kişisel resim sergisi sanat tutkunlarıyla buluştu. İstanbul Üniversitesi, Cerrahpaşa Fakültesi tarafından düzenlenen "International Fine Arts, Printing and Sustainability Conference 2024" etkinliği kapsamında gerçekleştirilen sergide, Çağla'nın dijital sanat eserleri "Mysterious Women" başlığı altında izleyicilerle buluştu.

Sergide, Dr. Öğr. Üyesi Erdem Çağla'nın sanatı, gizemli ve etkileyici kadın portreleri üzerine odaklandı. İstanbul Üniversitesi, Cerrahpaşa Fakültesi tarafından düzenlenen "International Fine Arts, Printing and Sustainability Conference 2024" etkinliği kapsamında gerçekleştirilen sergide, Çağla'nın dijital sanat eserleri "Mysterious Women" başlığı altında izleyicilerle buluştu. Sanatçının eserleri, dijital sanatın sınırlarını zorlayarak izleyicilere benzersiz bir deneyim sundu. Sergi, sanatın çeşitli alanlarından sanatçıları ve akademisyenleri bir araya getirerek önemli bir platform oluşturdu.

5 Mart 2024 tarihine kadar sürecek olan sergiyi ziyaret etmek için tıklayınız.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel sanatlar Fakültesi olarak değerli öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Erdem Çağla’yı kutlar, başarılarının devamını dileriz.