Grafik Tasarımı

Doç. Dr. Aysun Cançat’tan Yeni Bildiri

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Grafik Tasarımı Bölümü'nün öğretim üyelerinden Doç. Dr. Aysun Cançat 3. Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimlere Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi'nde bildiri sunumu gerçekleştirdi. Kongre kapsamında, Cançat'ın öncülüğünde sunulan "1960-2010 Yılları Arası Performansa Dayalı Sanat Üretimlerine Dair Bir Seçki" başlıklı bildiri, katılımcılar arasında büyük ilgi gördü.

Doç. Dr. Aysun Cançat'ın sunumu, performans sanatının 1960'lardan 2010'lara kadar uzanan evrimini ele aldı. Sanat tarihindeki önemli dönemler ve sanatçıların eserlerinden örneklerle desteklenen sunum, performans sanatının farklı yönlerini ve bu sanat formunun zaman içindeki değişimini anlamaya yönelik derinlemesine bir analiz sundu. Cançat'ın açıklamaları, sanat dünyasındaki yenilikçi yaklaşımlara ışık tutarken, geçmiş ve gelecek arasında köprü kurdu.

Cançat'ın kapsamlı araştırması ve görsellerle destekleyici sunumu, performans sanatının evrimini anlamak ve gelecekteki gelişmelere dair daha derin bir anlayış geliştirmek isteyen herkes için değerli bir kaynak haline geldi.

Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi olarak, değerli öğretim üyemiz Doç. Dr. Aysun Cançat’ı kutlar Başarılarının devamını dileriz.