Grafik Tasarımı

Doç. Dr. Aysun Cançat'ın Baskı Resimleri Uluslararası Karma Sergide Yer Aldı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Grafik Tasarımı Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Aysun Cançat'ın özgün baskı resimleri,"GSF'24 Batum" başlıklı uluslararası karma sergide sanatseverlerle buluştu.

Batum'da gerçekleşen sergi, sanatın çeşitli disiplinlerinden eserlerin bir araya geldiği etkileyici bir platform sunuyor. Doç. Dr. Aysun Cançat'ın eserleri, grafik tasarım alanındaki derin bilgisi ve teknik becerisi ile serginin önemli parçalarından biri oldu. Her bir eserinde özgün bir anlatım dili kullanan Cançat, baskı resminin inceliklerini ustalıkla yansıttı. Eserler, estetik bir görsellikle birlikte izleyicilere derin düşünce ve duygu deneyimleri yaşatırken, sanatın evrensel dilini etkileyici bir şekilde temsil etti.

Doç. Dr. Aysun Cançat'ın eserlerinin bu uluslararası sergide yer alması, Türk sanatının ve İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin kültürel ve sanatsal zenginliğini uluslararası alanda tanıtmak adına önemli bir adım olarak kabul ediliyor. Sanatçının eserleri, Türk sanatının uluslararası alandaki saygınlığını pekiştirirken, üniversitenin sanat eğitimindeki kalitesini ve başarısını da bir kez daha gözler önüne seriyor.

Doç. Dr. Aysun Cançat'ı, "GSF'24 Batum" başlıklı uluslararası karma sergi katılımından dolayı tebrik ediyor, sanat dünyasına katkıları için kendisine teşekkür ediyoruz.