Grafik Tasarımı

Artİstanbul Feshane'deki "Ortadan Başlamak" Sergisi, 30 Ağustos'a Kadar Ziyaretçilerini Ağırlayacak!

İstanbul'un geniş kamusal alanlarından biri olan, Eyüpsultan İlçesi’nde yer alan Artİstanbul Feshane sanatseverlere ev sahipliği yaptı. "Ortadan Başlamak" Sergisi, İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Grafik Tasarımı Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Özel'in katkılarıyla zenginleşti.

Artİstanbul Feshane, İstanbul'un en büyük kamusal kültür-sanat mekânlarından biri olarak "Ortadan Başlamak" Sergisi’ne ev sahipliği yaptı. "Ortadan Başlamak" Sergisi on dokuz küratörün özenle hazırladığı bir sergi olmasının yanı sıra üç yüz sanatçının eserlerini buluşturduğu bir etkinlik olarak da ön plana çıktı. Toplamda dört yüzden fazla eserin yer aldığı sergi, sanatın farklı dallarından örnekler sunarak ziyaretçilere geniş bir görsel deneyim sundu. Sergide yer alan dört yüzü aşkın eser, sanatın geniş yelpazesini ve zenginliğini yansıtarak ziyaretçileri büyüledi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Grafik Tasarımı Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Özel'in  çalışmaları sergide önemli bir rol oynadı. Özel'in eserleri, renk ve formun ustaca kullanıldığı görsel şölenler olarak dikkat çekti. İzleyiciler, eserlerin derin anlamlarını ve göz alıcı detaylarını keşfetme fırsatı buldular. Açıldığı günden itibaren yoğun ilgi gören ve sanatseverlerin beğenisini kazanan sergi, 30 Ağustos'a kadar ziyaret edilebilir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi olarak Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Özel'e katkılarından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.