Grafik Tasarımı

Yaz Öğretimi Ders Kayıtlarının Süresi Uzatıldı

2019 – 2020 akademik yılı, yaz öğretimi ders kayıtları 17 Temmuz Cuma günü saat 17.00’a kadar uzatılmıştır.

Yaz öğretimine ders kaydı yapmak isteyen öğrencilerimiz 17 Temmuz günü saat 17.00’a kadar ders ücretlerini ödemek zorundadır. Ders ücretini ödememiş öğrencilerin dersleri pasif ders kabul edilip ders seçimleri iptal edilecektir.

Yaz öğretimi ders ücretleri, OBİS’de bulunan ‘Final Bilgilerim’ sekmesinden kredi kartı veya hesap numaraları aracılığıyla üniversitemize gelmeden online olarak da yapılabilir. Bu işlemin 17 Temmuz 2020 saat 17.00’a kadar ders ücretinin, üniversitemizin hesabına geçecek şekilde yapılması gerekmektedir.

Yaz öğretiminde herhangi bir derse 10 öğrenciden az öğrenci kayıt yapması durumunda o ders kapanacaktır. Kapatılan derslerin yerine 20 Temmuz 2020 Pazartesi günü saat 13.30’dan sonra, bir gün süre ile kapanan ders yerine yeni ders kaydı yapılabilecektir. Kapanan dersin yerine yapılan ders kaydı için herhangi bir ücret alınmayacaktır. 20 Temmuz 2020’den sonra yapılan ders kaydı daha sonrasında iptal edilemez.

Kapanan ders yerine yeni bir derse kayıt yaptırmak istemeyen öğrenciler kapanan dersle ilgili ücretini geri alabilir.