Sağlık Çalışanlarına Özel Kurabiye İkramı ile Moral Ziyareti
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü GastroArt Kulübünün düzenleyip, Radyoterapi Programı Öğr. Gör. Selim Öğüt tarafından organize edilmiş olan "Sağlık Çalışanlarına Özel Kurabiye İkramı ile Moral Ziyareti" gerçekleştirilmiştir. Hastaneleri ziyaret eden GastroArt Kulüp danışmanı Öğr. Gör. Elif Zeynep Özer, pandemi sürecinde hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan sağlık çalışanlarımıza İstanbul Gelişim Üniversitesi adına teşekkürlerini iletmiş ve GastroArt Kulübü üyelerinin hazırlamış olduğu şeker hamurlu kurabiyeleri takdim etmiştir.
Bu kapsamda İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Başakşehir Devlet Hastanesi ve Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesini ziyaret eden GastroArt Kulüp danışmanı Öğr. Gör. Elif Zeynep Özer, pandemi sürecinde hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ve içinde bulunulan durumla en iyi şekilde mücadele etmeye çalışan sağlık çalışanlarımıza İstanbul Gelişim Üniversitesi adına teşekkürlerini iletmiş ve GastroArt Kulübü üyelerinin büyük bir özenle hazırlamış olduğu şeker hamurlu kurabiyeleri takdim etmiştir.
Kurabiye Hazırlayan GastroArt Kulüp Üyeleri:
Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
4.sınıf öğrencisi Hakkı Gök
4.sınıf öğrencisi Kerem Şahin
2.sınıf öğrencisi Ömer Faruk Sedal
2.sınıf öğrencisi Elif Şenol
2.sınıf öğrencisi İnci Deniz Kantarcı
1.sınıf öğrencisi Beyza Gökalp
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ( Türkçe/İngilizce)
3.sınıf öğrencisi Rana Nur Ersan
2.sınıf öğrencisi Serdar Delibaş
2.sınıf öğrencisi Beyza Özkalaycı
2.sınıf öğrencisi Özlem Karaaslan
1.sınıf öğrencisi Ferhat Özişi
Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü
2.sınıf öğrencisi Adin Sunkar
2.sınıf öğrencisi Ceren Nalcı
Kurabiyeyi denemek isteyenler için aşağıda malzeme listesi verilmiştir;
125 gram tereyağı
60 gram esmer şeker
1 adet yumurta
112 mililitre pekmez
10 gram zencefil
5 gram tarçın
2 gram tuz
420 gram un
Üzerini istediğiniz gibi şeker hamuru ile süsleyebilirsiniz.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 8 Mayıs 2024 tarihinde, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü tarafından ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), 15-16 Mayıs 2024 tarihlerinde liseli öğrencilere özel bir tanıtım etkinliği düzenliyor. Sanat ve tasarım dünyasına adım atmak ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü akademisyenlerinden Arş. Gör. Eda Türkay, 23.sü düzenlenen Türkiye Film Araştırmalarında Yeni Yönelimler ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nden Arş. Gör. Eda Türkay’ın yapımcılığını üstlendiği Kusur kısa film projesi, 3. Kısadan ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekan Yardımcısı ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanlarından Doç. Dr. Murat Doğan’ın yazısı Hotel Restaurant ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencisi Ecenur Kut tarafından yürütülen önemli bir araştırma projesi kapsamında, “Çok ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan, Öğrenci Dekanlığı’nın düzenlediği Sanatsal Gelişim ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nden Arş. Gör. Eda Türkay, kısa film projesi Kusur ile Londra Brunel Üniversitesi’nde ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İng.) Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Erol’a, öğrenciler ve öğretim ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık Bölümü Arş. Gör. Başak Lale’nin “Seri Üretim” ve “Kesişme” adlı iki fotoğraf çalışması 15 Nisan ...