Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan’dan "Portre Fotoğrafçılığı Atölyesi"!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan, Öğrenci Dekanlığı’nın düzenlediği Sanatsal Gelişim Etkinlikleri kapsamında Portre Fotoğrafçılığı Atölyesi düzenledi.
Akademik çalışmalarının yanı sıra sektörel çalışmaları ve başarılarıyla da adından sıklıkla söz ettiren Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan, üniversitenin Öğrenci Dekanlığı’nın gerçekleştirdiği, her hafta öğrencilerle öğretim üyelerinin buluştuğu Sanatsal Gelişim Etkinlikleri kapsamında, "Portre Fotoğrafçılığı Atölyesi" düzenledi. Etkinlik, J Blok’ta öğrencilere tahsis edilen 17. katta gerçekleşti.

Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan, kamera, lens, ışık ekipmanlarını tanıtarak başladığı atölyede, alandan ve alan dışından katılım sağlayan öğrencilere kadraj oluşturmanın, portre fotoğrafı çekerken ışık kurulumu yapmanın, özneyi konumlandırmanın inceliklerini aktardı. Öğrencilerden yoğun ilgi gören etkinlikte, özellikle sinema alanında eğitim gören veya bu alana ilgi duyan öğrenciler merak ettiklerini sorma fırsatı buldu. Etkinlik, öğrencilerle gerçekleştirilen soru cevabın ve denemelerin ardından sona erdi.

Öğrenci Dekanlığı’nın etkinliklerinden haberdar olmak isterseniz üniversitenin resmi sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.