Beylikdüzü Açı Koleji'yle Tanıtım Etkinliği Düzenlendi!

Beylikdüzü Açı Koleji’nin değerli eğitimcileri ve sevgili öğrencileri üniversitemizin tanıtımı kapsamında fakültemizi ziyaret etti. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Sn. Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan tarafından sunulurken, sonrasında bölümlere dair, önemli noktaları vurgulayan, konuşmalar gerçekleştirildi.
Beylikdüzü Açı Koleji’nin eğitimcileri ve öğrencileri üniversitemizin tanıtımı kapsamında fakültemizi ziyaret etti. Kolejin eğitimcileri ve öğrencileri tanıtım etkinliği dahilinde Gelişim Kule’de ağırlandı. Etkinlik kapsamında, öğretmenlere ve öğrencilere öncelikle Güzel Sanatlar Fakültesi hakkında genel ve güncel bilgiler verildi. İstanbul Gelişim Üniversitesi, İşletme Bölümü’nden Prof. Dr. Kürşat Yalçıner ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan tarafından üniversite geneliyle ilgili bilgiler sunulurken sonrasında bölümlere dair önemli noktaları vurgulayan konuşmalar gerçekleştirildi.

Yalçıner, konuşmasında üniversitenin bünyesinde bulunan sosyal bilimler alanında bölümlerinin akademik kadrolarına, öğrenci sayılarına, güncel bilimsel çalışmalarına, sergi, sempozyum, sosyal sorumluluk projeleri ve kazanılan ödüllere yer verdi. Devamında ise üniversitenin sahip olduğu akreditasyonlardan ve akademisyenlerin yeterliliklerinden bahsetti. İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin “öğrenci odaklı” eğitim anlayışı, bu anlayış doğrultusunda yürütülen yenilikçi çalışmaların içeriği açılırken, üretken öğretim üyesi kadrosunun çalışmalarından kısaca bahsetti ve aday öğrencilerin İstanbul Gelişim Üniversitesi'ni tercih etmesi durumunda kazanacağı edinimlere değindi.

Yalçıner'in konuşmasının ardından Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan, fakülte ve bölümlerin anlatımları ve bu bölümlerin aday öğrencilerin ne gibi beklentilerine cevap vereceğine değindi. Sonrasında ise aday öğrencilerin ilgileri doğrultusunda hangi bölümleri tercih edebileceğinden bahsetti. Güzel Sanatlar Fakültesi bölümlerinden, bölümlerin genel özelliklerinden, bölümlerin her birinin sahip olduğu avantajlardan ve bu bölümlerle ilgili beklentilerden bahsederek konuşmasına devam eden Doğan, interaktif sohbetler eşliğinde öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. Yalnızca Güzel Sanatlar Fakültesi ve bölümlerine değinmekle kalmayan Doğan, üniversitenin sahip olduğu bölümler ve bu bölümlerin sahip olduğu beklentilerden de bahsetti.

Etkinlik, katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla son buldu.