Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü bahar dönemi final proje jürileri gerçekleşti!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, Tasarım Stüdyosu II, Tasarım Stüdyosu IV ve Mezuniyet Projesi derslerinin bahar dönemi final proje jürileri gerçekleşti.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, Mezuniyet Projesi jürisi 6 Haziran 2024 tarihinde, K Blok 1401 nolu sınıfta, Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Parvin Heidari, Dr. Öğr. Üyesi Hande Apak, Dr. Öğr. Üyesi Hatice Özlem Yeşildal, Öğr. Gör. Yusuf Taner Gültekin ve Öğr. Gör. Çiğdem Gök önderliğinde tamamlandı. Tasarım Stüdyosu II jürisi ise 10 Haziran 2024 tarihinde, K Blok 1401 nolu sınıfta, jüri üyeleri Öğr. Gör. Esra Büyükemir Karagöz,  Öğr. Gör. Büşra Babacan, Öğr. Gör. Hale Durmuş Ataş, Öğr. Gör. Dilan Selamet ve Öğr. Gör. İrem Özpınar katılımıyla gerçekleşti. Sırayla projelerini sunan öğrenciler, jüri üyeleri tarafından değerlendirildi. Son olarak İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Tasarım Stüdyosu IV jürisi ise 12 Haziran 2024 tarihinde, K Blok 1401 nolu sınıfta, jüri üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Hande Apak, Dr. Öğr. Üyesi Hatice Özlem Yeşildal, Öğr. Gör. Esra Büyükemir Karagöz, Öğr. Gör. Selcen Nurcan Keskin Urmak ve Öğr. Gör. Çiğdem Gök katılımıyla gerçekleşti.

Jüri süresince öğrenciler, projelerini sektörün önde gelen uzmanlarına detaylı bir şekilde sunma şansı yakaladılar. Bu deneyim, genç yeteneklerin yaratıcı fikirlerini profesyonel bir ortamda sergileme ve değerlendirme fırsatı sundu. Jüri üyelerinden gelen çeşitli değerlendirmeler, öğrencilere projelerini daha kapsamlı bir şekilde gözden geçirme ve geliştirme imkanı sağladı. Öğrenciler, sektörün tecrübeli isimlerinden aldıkları geri bildirimlerle kendilerini daha da ileriye taşıyacak bilgi ve deneyimleri kazandılar. Bu süreç, öğrencilere akademik bilginin yanı sıra aynı zamanda sektör uygulamalarıyla nasıl etkileşime girebileceklerini gösteren önemli bir öğrenme fırsatı sundu.

Proje jürilerine katkı sağlayan tüm öğretim elemanlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.