İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı

İç Mimarlık& İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Öğrencilerinin Final Jürisi Heyecanı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık & İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümleri final haftasında yoğun bir jüri süreci geçirdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), İç Mimarlık & İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümlerinin; İç Mimarlık Stüdyosu I, İç Mimarlık Stüdyosu III, İç Mimarlık Stüdyosu V, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nün; Tasarım Stüdyosu I, Tasarım Stüdyosu III, Tasarım Stüdyosu V derslerinin final jürileri gerçekleşti. Derslerin yürütücülüğünü üstlenen Dr. Öğr. Üyesi Parvin Heidari, Dr. Öğr. Üyesi Bülent Güneş, Dr. Öğr. Üyesi Hatice Özlem Yeşildal, Dr. Öğr. Üyesi Adem Özer, Öğr. Gör. Minel Kurtuluş, Öğr. Gör. Tuba Fazlıağaoğlu, Öğr. Gör. Hale Durmuş Ataş, Öğr. Gör. Esra Büyükemir Karagöz, Öğr. Gör. Çiğdem Gök, Öğr. Gör. İbrahim Erol, Öğr. Gör. Büşra Babacan, Öğr. Gör. Selcan Nurcan Keskin Urmak, Öğr. Gör. Yusuf Taner Gültekin ve Öğr. Gör. Gökhan Duran gerçekleştirilen final haftası proje sunumlarında jüri üyesi olarak yer aldı.

Öğrenciler Konut, Restoran-Cafe ve Kültür Merkezi Projelerini Sundu

İç Mimarlık Bölümleri öğrenciler 2022-2023 Güz döneminde;  IMI 221 İç Mimarlık Stüdyosu I ve ICM 251 Tasarım Stüdyosu dersinde konut projesi, IMI 321 İç Mimarlık Stüdyosu III ve ICM 321 Tasarım Stüdyosu III dersinde restoran-cafe projesi, IMI 431 İç Mimarlık Stüdyosu V ve ICM 431 Tasarım Stüdyosu V dersinde ise kültür merkezi projeleri gerçekleştirdi. Final kapsamında öğrencilerden 1/50 ölçekli kat planları ve kesitlerin yanı sıra analiz paftaları, konsept paftası ve malzeme paftası, detay çizimlerini sunmaları beklendi.

İç Mimar Adayları Adım Adım Mesleğe Yaklaşıyor
Öğrencilerimizin birer iç mimar adayı olarak adım adım mesleğe yaklaştığı ve bu süreci uygulamalı olarak deneyimlediği stüdyo jürileri hem derslerin öğretim elemanları hem de öğrenciler için keyif ve heyecanla tamamlandı.