Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı

'Hafızamızdaki Gizem’ adlı Sanatsal Gelişim Atölyesi gerçekleşti!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Öğrenci Dekanlığı tarafından düzenlenen ve İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Esra Büyükemir Karagöz yürütücülüğünde gerçekleştirilen ‘Hafızamızdaki Gizem’ adlı Sanatsal Gelişim Atölyesi öğrencilere yaratıcı bir deneyim sundu. Etkinlik, 14 Mayıs 2024 tarihinde, 12.00-13.00 saatleri arasında, K Blok 17. Kat Öğrenci Merkezi alanında gerçekleşti.

‘Hafızamızdaki Gizem’ adlı Sanatsal Gelişim Atölyesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Esra Büyükemir Karagöz’ün hafıza konulu sunumuyla başladı. Sonrasında içerik ve işleyişle ilgili bilgilendirmeyle devam eden atölyeye üniversite öğrencileri ve bölüm öğretim elemanlarından oluşan kalabalık bir grup katılım gösterdi. Bu atölyede sunulan iki farklı koku unsurunun hafızalarında canlandırdığı anıları veya hisleri metin ve çizim yoluyla anlatan katılımcıların hafızalarında yer alan gizemin çözülmesi amaçlandı.

Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza teşekkür eder, Öğretim Görevlisi Esra Büyükemir Karagöz’ü atölye yürütücülüğünden dolayı tebrik ederiz.