İletişim Tasarımı Bölümü Sektör Buluşmaları 'Bilgisayar Oyun Tasarımı Sektöründe Konsept Tasarımı' online konferansı gerçekleştirildi

05.06.2020 Cum 08:09

İletişim Tasarımı Bölümü Sektör Buluşmaları kapsamında Mehmet Mete ile zoom uygulaması üzerinden çevrimiçi (online) konferansı gerçekleştirildi.

Bilgisayar Oyun Tasarımı Sektöründe Konsept Tasarımı online konferans
İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü Sektör Buluşmaları kapsamında online(çevrimiçi) konferanslar devam etmektedir. 23 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşen konferansın konuğu Mehmet Mete idi.

Pandemi sürecinde öğrencileri aktif tutmak amacı ve sektör hayatına hazırlamak amaçlı sektörde alanında uzman kişilerle konferanslar gerçekleştirilmektedir.

Çalışmalarında oyun tasarımında konsept ve karakter tasarımı üzerine odaklanan Mehmet Mete 'Bilgisayar Oyun Tasarımı Sektöründe Konsept Tasarımı' başlıklı konferansını gerçekleştirdi.