İç Mimarlık

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp’in başkanlığında, akademik ve idari personelin katılımlarıyla, 15 Şubat Perşembe günü, saat 12.30’da, K Blok 311 numaralı oditoryumda gerçekleşti.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı, Güzel Sanatlar Fakültesi akademik kadrosundaki tam zamanlı öğretim elemanları ile ders saati ücretli öğretim elemanlarının katılımıyla ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp’in konuşmasıyla başladı.

Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp, toplantının açılış konuşmasını gerçekleştirerek katılımcılara yeni dönem dileklerini iletti. Geçmiş dönemlerin de değerlendirmesini yaparak konuşmasına başlayan Aydınalp, Güzel Sanatlar Fakültesi’nin genişleyerek büyüdüğünü, yaklaşık 2 bin öğrenciye eğitim verildiğini söyledi ve sözlerine fakültede gerçekleştirilen etkinlikler, sosyal sorumluluk projeleri, öğrenci/öğretim elemanı sergileri ve yapılan akademik çalışmalardan bahsederek devam etti. Aydınalp, konuşmasının son kısmında, derslerin zamanında başlatılıp zamanında bitirilmesi gerektiğini; etkin bir şekilde yürütülmesinin ve adil bir biçimde değerlendirilmesinin altını çizdi.

Güzel Sanatlar Fakültesi akademik kadrosu ve idari personelinin yoğun bir katılım gösterdiği akademik kurul toplantısının ikinci kısmında, dekan yardımcılarına ve Güzel Sanatlar Fakültesi’nin bünyesinde bulunan tüm bölümlerin bölüm başkanlarına tek tek söz verilerek yeni dönem için belirlenen bölüm hedef ve stratejilerinin aktarılması istendi.

Dekan yardımcıları olası sorunlarda yapılması gerekenler hakkında bilgi verip yeni dönemle ilgili iyi dileklerini sunarken bölüm başkanları, bölümleri hakkında geçmiş dönem değerlendirmesi yaparak yeni döneme dair planlarından bahsetti. Yeni dönem planlarında ise yeni seçmeli dersler, etkinlikler, söyleşiler, atölyeler, yarışmalar, sektörle işbirlikleri, sergiler ve kitap çalışmaları dikkat çekti. Toplantıda ayrıca, fakülte içindeki gelişmeler, akademik faaliyetler ve projeler üzerine bilgi alışverişi yapıldı. Fakülteye yeni katılan öğretim elemanlarının kendilerini tanıtmalarının ardından toplantı sona erdi.

2023-2024 Yılı Bahar Döneminin tüm öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza sağlıklı ve başarılı geçmesini dileriz.