Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr


 STV’den TRT 11.Uluslararası Belgesel Günlerine Yakın Markaj

Sinema ve Televizyon Bölümü Akademisyenleri ve öğrenciler TRT’nin bu yıl 11.sini düzenlediği Uluslararası Belgesel Günleri Festivaline yoğun ilgi gösterdi
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencileri ve akademisyenleri TRT Belgesel Günleri organizasyonunu yakından takip ettiler.

TRT, amatör ve profesyonel belgeselcileri desteklemek, belgesel türünün gelişmesine ve yaygınlaşmasına katkı sağlamak, çeşitli ülkelerden farklı ve yüksek nitelikli belgesel filmlerini seyirciyle buluşturmak ve uzun vadede dünyanın her tarafından belgeselcilerin fikir alışverişinde bulunacağı bir ortam oluşturmak amacıyla başlatmış olduğu Uluslararası TRT Belgesel Ödülleri’nin bu yıl 11.sini düzenlemektedir.
 
İstanbul’un çeşitli gösterim merkezlerinde 11. Uluslararası Belgesel Günleri kapsamında 25-30 Nisan 2019 tarihleri arasında belgesel gösterimleri, söyleşi, konser ve eğitim seminerleri düzenlenmiştir.
 
29 Nisan 2019 Pazartesi akşamı Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda Kapanış Kokteyli, Gala ve Ödül Töreni gerçekleştirildi.
 
30 Nisan 2019 Salı günü ise TRT İstanbul Radyosu Harbiye’de ödül alan filmlerin gösterimleri yapıldı.



Haberler

Tüm Haberler